Herbata wiśnie w rumie kompozycja na bazie czarnej cejlońskiej herbaty z dodatkiem cząstek malin i czarnej porzeczki oraz posmakiem wiśni. Całość uzupełniona aromatem rumu.
Napar jest pełny i głęboki z wyraźnymi owocowymi nutami i intrygującym lekko korzennym akcentem.
Wspaniała deserowa propozycja.
Skład: Czarna herbata liściasta (87%), kawałki malin, czarna porzeczka, , aromaty
Opakowanie: czerwona trójwarstwowa torebka z połyskiem zamykana na złoty klips z etykietą, na której umieszczona jest nazwa herbaty, temperatura i czas parzenia. Sprawdzi się również na prezent.
- Nuty smakowe
- owocowa
- Czas parzenia
- 3-5 min
- Temperatura parzenia
- 95 °C
- Zaparzanie
- 1 łyżeczka (2g) na 200ml , jednokrotne parzenie
- Kraj pochodzenia
- Sri Lanka/Cejlon
Brak recenzji użytkowników.